Segueix-nos
Tret de sortida a la nova temporada d’activitats de L’espai
M'agrada Imprimir

Tret de sortida a la nova temporada d’activitats de L’espai

La nova temporada d’activitats destinades a les persones de més de 60 anys de la Fundació Crèdit Andorrà ha arrencat aquest dilluns amb rècord d’inscrits. I és que les diferents propostes han aconseguit uns 700 participants, assolint d’aquesta manera una de les millors xifres fins ara, tal com destaca el responsable de L’espai (el centre social d’activitats i formació de l’entitat), Joan Casas.

D’aquesta manera, aquest dilluns s’han iniciat les formacions de telèfon mòbil i tauleta tàctil i també els cursos de català. Tal com ha indicat Casas, “gairebé tots els cursos” tenen llista d’espera i totes les propostes han tingut molt bona acollida. Així, les que més èxit tenien fins ara, les de noves tecnologies, han assolit un gran volum d’inscripcions, però també han tingut molt bona acceptació els cursos d’idiomes, les excursions de senderisme i les sortides als museus, que han completat les places i fins i tot compten amb llista d’espera.

“Estem molt contents per la bona afluència”, destaca Casas, atribuint l’èxit al fet que es tracti de propostes totalment consolidades i que moltes persones han “provat algun dels cursos i ha vist que aprenen molt i que passen una molt bona estona”. Això, afegeix, no només els fa repetir sinó que a través del “boca-orella” s’anima a d’altres persones a inscriure’s a les diferents activitats.

Alguns dels cursos que s’ofereixen, com els d’idiomes, arrenquen aquest mes de setembre i s’allarguen fins al mes de juny de l’any que ve. D’altres van fins al mes de desembre. A més, s’oferiran xerrades sobre envelliment saludable, que tal com ha subratllat Casas, ajuden els assistents a adquirir “bons hàbits”.

Tornar